Over ons

Over OMG Machines

Otten Machines Gennep is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte machines. Tevens richten wij ons op import en export van gebruikte machines, waarbij verzending over de gehele wereld tot de mogelijkheden behoort. Voor een exacte prijsopgaaf met betrekking tot verzending kunt u contact met ons opnemen. De kosten voor transport zijn afhankelijk van locatie en land en worden altijd op orderbasis berekend. Op deze manier komt u nooit voor een verrassing te staan en weet u vooraf de kosten van transport.


Machine verkopen

Wij kopen graag uw gebruikte machine of ruilen deze in. Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij nemen dan spoedig contact met u op.


Op zoek naar een specifieke machine

Bent u op zoek naar een specifieke machine of bedrijfsmiddel? OMG kan u hierbij van dienst zijn. Vanwege onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers en importeurs. Wij kunnen uw zoekopdracht uitzetten en bij een match u hierover direct informeren. Wilt u een zoekopdracht doorgeven? Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij helpen u direct verder.


otten-machines-gennep.jpg